Ett bidrag till Malmös hemlösa

På Café David serveras dagligen runt 100 gratis frukostar och nästan lika många subventionerade luncher. Intäkterna från Matknappen bidrar till frukostserveringen. Varje dag ser vi hur en bra start på dagen, med en stabil frukost, kan bidra till viktiga förändringar i varje människas liv.

Mellan den 19 – 26 oktober erbjuds gratis lunch på Café David i Malmö, normalt kostar lunchen 30 kronor. På så sätt bidrar vi och Matveckan till dem som behöver det mest. Några av våra egna krögare/kockar i Malmö ställer upp och lagar mat som erbjuds matgästerna. Krögaren/Kocken är själv på plats på sin dag för tillagning och servering. Chefs Culinar sponsrar med råvarorna.

 

 

 

Våra evenemang

2017-05-26 -

Testa 10 olika restauranger i en stad nära dig på en och samma kväll! Nästa stad på tur är Lund den 26 Maj för att sedan fortsätta turen till Helsingborg den 16 juni.

http://www.matnatten.se/

2017-10-20 - 2017-10-21

Tillsammans skapar vi en hel vecka full med matupplevelser. Denna grymt sköna matfestivalvecka kommer att attrahera såväl matnördar som matturister från hela världen och på så sätt visa hela Skånes bredd av goda råvaror, drycker, mathantverk och duktiga kockar. För att kunna ta del av alla härliga arrangemang behöver Ni en personlig matknapp.

http://malmoalskarmat.se/

2018-03-08 -

A full-day conference program with speakers sharing practical experiences of increasing/securing quality in microbreweries.


Why: To increase quality is a never ending pursuit of giving the beer drinker a better experience. Needless to say but: Low quality = lost revenues and declining business. Can you afford not to join?

http://craftbeermalmo.se/

2018-03-09 - 2018-03-10

Mikrobryggerier, importörer och producenter samlas för att ge dig en unik smaksensation med fokus på öl & whisky.

http://mowfestival.se/

2018-03-16 - 2018-03-17

Våren 2018 är det dags för Stockholm Malt, Mat & Destillat – ett event för alla livsnjutare som är intresserade av öl och destillat i kombination med god mat.

http://maltmatdestillat.se
OK
På Taste Events använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?